Distribution
Vores kernekompetence er distribution. Det var sådan vi startede forretningen i 2011 og det har siden da været vores hovedfokus. Vi har siden da haft mange tusinde udgivelser i hænderne og samarbejdet med flere hundrede danske og udenlandske pladeselskaber. 
Fysisk distribution
Helt kort fortalt er distribution processen hvor vi får jeres udgivelser på lager og tilbyder den til vores store netværk af faste kunder. Disse kunder består primært af butikker der handler med musik, men kan også være caféer, biblioteker og andre mere utraditionelle steder.

Digital distribution
Ved digital distribution forstås processen at jeres udgivelser gjort tilgængelige på digitale streamingtjenester. Vi samarbejder med en række internationale aggregatorer der hjælper os med upload og pitching til playliste-udvalg.

Hvorfor ikke bare gøre det selv?
Nogle af de fordele der er ved at lade os håndtere distributionen for jer, er at vi dagligt handler med mange af butikkerne. På den måde er det nemmere for dem at inkludere jeres varer i deres bestillinger, da de alligevel skal have andre varer leveret. Derudover bliver dine udgivelser inkluderet i vores katalog der ugenligt bliver sendt ud til en meget lang liste af butikker, ligesom vi bruger en væsentlig mængde tid på at lave indsalg via opfølgende personlige mail-korrespondancer og telefon-opkald.