Kalaha - Masala

Reference:

Label:

This product is no longer in stock

More info

Kalaha er en kvartet bestående af 4 danske sværvægtere: Emil de Waal (trommer), Niclas Knudsen (guitar/Ibrahim Electric), samt de to elektroniske musikere Rumpistol og Spejderrobot.

Kalaha er nu klar med deres første studie album “Masala” som samtidig er tredje og sidste del af bandets 2016 trilogi.

1. del af trilogien “Quarquaba” blev nomineret til en DMA i kategorien årets world komponist. Trilogien’s 2. del hed “Wahwahwah” og nu har vi så “Masala” hvor vi får hele trilogien i samlet form - plus lidt til.

Titlen “Masala” stammer som bekendt fra den smags-eksplosive indiske krydderi- blanding; for Kalaha er jo netop indbegrebet af en stærk blanding: markant elektronisk lyddesign og virtuos instrumentalisme blandes effektivt sammen, ligesom musikernes vestlige baggrund blandes med input fra andre verdensdele.

På “Masala” har bandet især ladet sig inspirere af traditionel musik fra både Afrika og Kina samt retro-futuristiske bevægelser indenfor elektronisk musik og jazz.

Med over 25 koncerter i 2016 har KALAHA ikke bare udviklet sig til et energisk live-band men er også nået vidt omkring i udlandet bl.a. til Belgien, Polen, Finland, Kina og Korea.

I takt med de mange koncerter har bandet fået en mere aggressiv lyd, og har også fået tag om et yngre og mere klub-orienteret publikum.

Jazz-lytterne og verdensmusik entusiasterne har dog stadig meget at glæde sig til.

trackliste:

01. nguni
02. bww
03. tippi tabu
04. norsk khat
05. nilaborre
06. wazungu
07. josty kit
08. liquid click
09. aloo gobi
10. hutong

Customers who bought this product also bought: