Workers in Songs - For Grandpa

Workers in Songs - For Grandpa

New product

- +

 
More info

For Grandpa fremstiller den dybe kærlighed, Workers in Songs nærer til Folk’n’Country-genren. Den spinkle banjo og travende kontrabas gennemsyres af en vanvittig vokal og inviterer dig ind i et univers, hvor sprutten står på natbordet, og pigen er skredet. Den lader dig møde dit eget genfærd på en landevej i Santa Fe og placerer dig på dødsgangen med Kerry Max Cook for en forbrydelse, du aldrig har begået!

Workers in Songs’ lyriske univers spænder vidt fra simple betragtninger om livets smukke sider til mere alvorlige emner såsom historien om Kerry Max Cook, der tilbragte 22 uretfærdige år på dødsgangen og først kunne kalde sig en fri mand efter et selvmordsforsøg og tre obskure retssager. I sin frihed hørte Kerry Max senere rygter om en youtube-video med det danske band og kontaktede herefter Workers in Songs. Sangen ”Kerry Max Cook” er nu blevet doneret til hans organisation Chasing Justice, der yder juridisk bistand til indsatte i samme ulykkelige situation, for som forsanger og sangskriver Morten Krogh påpeger, har sangen altid været hans.

Disse trofaste værdier går igen, når man fordyber sig i Workers in Songs og underbygges også af Thomas Bechs, Roskilde Festival og Gimle Sound-tjek, udtalelse om den arbejdsomme sekstet. ”Bandet er ganske simpelt fremragende musikere, der tror på deres numre, hinanden og historien de fortæller. Workers in Songs er et af de bands der skal opleves... De er intense på en scene, men mest af alt er de ægte, oprigtige, tro mod materialet og dem selv.

www.workersinsongs.com

Menu

Settings