Raske Penge - Yndlingsstof

Raske Penge - Yndlingsstof

New product

- +

 
More info

Bemærk! Dette er andet optryk og varierer fra det viste billede. Genoptrykket kommer i en farvet pose.

Musiknørden Raske Penge udgiver hittet ‘Yndlingsstof’ på 10”-vinyl med masser af ekstramateriale og to nye numre den 2. december. De nye tracks er henholdsvis hans hidtil hårdeste og blødeste. Raske Penge slår med sin nye EP fast, at han er en musiknørd med den allerstørste kærlighed til yndlingsstoffet; Musikken.

På EP’en finder du singlen ’Yndlingsstof’ i to dub versioner, men du finder også to nye sange. ’Shh! (Racker op)’ er hård dancehall med børnekor, mens ’På Beløbet’ er et umiddelbart og intuitivt track der viser en blødere side af Raske Penge. På bedste jamaicanske dancehall manér udgiver Raske Penge en EP’en på 10” vinyl, hvilket er det eneste vinylformat, han mangler at udkomme på. 


Det lille format åbner også op for b-side numre og en kunstnerisk side der er tilpasset enkelte tracks. Altså en EP, med fokus på meget mere end musik. - Vinylen udgives på Raske Plader, kommer i en ZIP-Bag og med en 16-siders tegneserie af Halfdan Pisket og pladens omslag er lavet af kunstneren Christian Finne. Hver plade får sit unikke billede med.

Trackliste: 1. Yndlingsstof 2. Yndlings Dub 3. Shh! (Racker op) 4. På Beløbet 5. Yndlings Dub pt. 2

Menu

Settings