Esben Amdisen - De lokkende lys

Esben Amdisen - De lokkende lys

New product

- +

 
More info

Det er regnvåde gader og mørke sene nattetimer i fjerne gadelampers skær der bliver skildret i den serie af fortællinger "De lokkende lys" udgør.

Og det er først og fremmest historiefortællingen der får lov til at definere dette debut album fra Esbens hånd.

"Jeg boede alene i en loftslejlighed, og druknede ligeså stille i ensomhed, min nabo var psykotisk skizofren, og jeg var godt på vej til at blive narkoman"(Havets bund)

Der lægges en ikke uanseligt mængde kynisk logik bag personskildringerne. Først og fremmest for at opnå større indlevelse. Albummet bliver på den måde til en empatisk skildring af den underklasse forfatteren selv har været en del af i perioder.

Esben har levet et omtumlet liv som kollektivist i udkanten af Århus, som evighedstuderende i København,som daglejer i et drivhuslandskab med en håndfuld Letter - der ustandseligt frygtede myndighedspersoner, som pladsmand, postbud, cykelsmed og ganske almindelig langtidsledig. Igennem mødet med utallige mennesker i alle disse forskellige miljøer - og med nødvendigheden for at tilpasse sig - har han gjort det til en mærkesag at beskrive sære og utilpassede personligheder.

Esben Amdisen udgiver april/maj 2016 fuldlængde Vinyl/digital LP med backing bandet “de blege mænd i sort”. Det er opfølgeren til EP’en “Sange i Sort” (2014 bl.a. 4 stjerner i Gaffa). Udgives på eget pladeselskab - pladeselskabs Records.

Musikken er rå og håndspillet. Indspillet i Vanløse i TAPF studiet med hjælp fra en flok garvede musikere fra den københavnske musikscene.

Menu

Settings