Strangers on a Train - The End Is Nigh But The Night Is Young

Katalognummer:

Selskab:

Efter tre års stilhed på udgivelsesfronten, og eksperimenteren med nye bandmedlemmer, vender Strangers on a Train nu tilbage i originalbesætning med et spritnyt opus og et album sat i scene til verdens undergang.

Med musikalsk inspiration hentet fra Kurt Weills tyske cabaret-univers og lyrisk inspiration hentet fra alverdens ondskab spiller Strangers on a Train endnu engang op til dans.

Yderligere information

Strangers on a Train spiller musik med stort schwung, der trækker på inspirationer fra både argentinsk tango, fransk cabaret, amerikansk vaudeville, folk, rock og country. Her fyres der op under den store smeltedigel, med deres sange om ensom nattevandring, fordækte bordeller og andre af livets mange skyggesider.

Hvor debutpladen "The Doghouse Suite" fra 2015 er en konceptplade, der udspiller sig på et lurvet bordel, med døden lurende bag hvert hjørne, handler det kommende album "The End is Nigh but the Night is Young” om intet mindre en jordens undergang.

Det nye album består af 12 fortællinger startende i “Junglen”, som her er et tilvokset, gudsforladt krater af ruiner, hjemsøgt af knuste drømme, spøgelser og mareridt. Undervejs i fortællingen møder vi bl.a. spøgelset til en gammel Hollywood skuespiller, en død country sanger and djævlen selv (også forklædt som julemand), der lader os fejre julen en sidste gang inden solen går ned for allersidste gang, og efterlader os med en tango til menneskehedens knæfald for døden selv

Kunder, der købte denne vare, købte også