Singvogel - Uh Ulvehånd

Katalognummer:

Selskab:

Ulvedebatten har bragt høtyve og fakler tilbage. "Mor varmer du tjæren? Så plukker Far et par høns"... 

"Ligesom ulven er rock'n'roll også et truet fænomen. Det er efterhånden et håbløst foretagende at være en del af. Men når det virker så gibber det sgu' stadig i kadaveret og ryster i kroppen, så derfor forsætter vi." siger Andreas Hansn om SINGVOGELS nye plade. 

SINGVOGEL giver ikke op! De skjuler sig bag ulves koldgrå snuder, spiller rock fra kælderhalse og affaldsskakter og angriber når du mindst venter det.

Yderligere information

Pladen har samme line-up, som på gruppens 2015 album "Oh boy". Det er Andreas Hansn, Jørgen Holm, Lotte Maxild, Rikke Alminde og Emil Brahe.

Endelig blev Aviaja Vindum Hansen tiltrukket af larmen, da gruppen indspillede i Todbjergtårnet. "En niårig pige, som vi spurgte om hun ville synge kor, nu hun var der, og det ville hun gerne."

Der er fuzz, drivende rytmer, elektroklarinet og svampet bassynthesizer på den nye udgivelse.

Lotte Maxild beskriver gruppens karakteristiske lyd som "Ulverock", og blandingen af gruppens lyd og ulve giver god mening og en let antændelig plade.

Der er voldsom og hverdagslig socialrealisme og smukke eventyrlige betragtninger. Som at få lov at være "en seksårig pige med spørgsmål for ti, som leger Marie Curie", som gruppen synger på afslutningsnummeret "Seks Led".

"Uh Ulvehånd" er indspillet af Tue Madsen, som er mest kendt for metalproduktioner med navne som "Sick of It All", "Illdisposed" og "Meshuggah".

Alle grundspor er lavet i max tre takes "for at få energi, knas og små labre tilfældigheder med", som Tue Madsen udtrykker det; "Vi gik efter en lyd som Boney M kokset ud på raspende tråd."

Lav plads i ørerne. Her er SINGVOGELS bud på et ulvehyl. Som piggene i hækken: "Uh Ulvehånd".

Kunder, der købte denne vare, købte også