Rumpistol - S/T

Katalognummer:

Selskab:

15 ÅRS JUBILÆUMS UDGAVE AF RUMPISTOL'S DEBUTALBUM

REMASTERET DOBBELT VINYL INKL. DOWNLOAD AF 2 UUDGIVNE TRACKS

I 2003 udsendte Rumpistol sit nu klassiske debut-album uden større postyr.

Siden har Rumpistol cementeret sin position som en af Danmarks vigtigste elektroniske kunstnere med et hav af udgivelser i ryggen samt utallige koncerter I ind og udland.

Udgivelsen fra 2003 var ikke blot Rumpistol's debut men lagde også tonen an for en lidt  lettere udgave af den ellers svært tilgængelige electronica genre, samt varslede en indmarch af en ny generation af “soverkammer-producere” som alle var med til at gøre den elektroniske genre mere legitim.

Yderligere information

Med dens iørefaldende numre og nyskabende lyddesign blev 'Rumpistol' hurtigt lidt af et undergrunds hit og flere numre blev licenseret til alskens compilations samt spillet af DJs verden over, bl.a BBC's legendariske John Peel.

Det anerkendte musikmagsin The Wire Magazineanmeldte desuden debuten med følgende ord:

”Eleven delicate creations from Denmark´s Jens Berents Christiansen. His work breathes fresh and open air with admirable confidence, knowing when to pause and when to press on. The balance between fleeting melody and hinted ambience is carefully maintained.” 

Vinyl udgivelsen som er den første nogensinde indeholder samtlige numre der har været inkluderet på de forskellige CD versioner der er blevet udsendt af pladen + 2 hidtil uudgivne numre produceret i samme periode som pladens øvrige tracks.

Vinyl udgivelsen udkommer I øvrigt med et smukt nyfortolket cover af den Venezuelanske kunstner Carlin Diaz.

Kunder, der købte denne vare, købte også