Nyhed
Roxy Jules - IV

Roxy Jules - IV

Katalognummer: NORDICLP187

Selskab:

Den 5. oktober udgiver det elektroniske støjrock projekt ROXY JULES sit fjerde album ‘ROXY JULES IV’, der følger tråden fra de foregående tre albums. Herfra har vi allerede stiftet bekendtskab med de to singler ’May the Bridges I Burn Light the Way’ og ’Fractured Bones’. Og den 14. september udkommer den tredje single ’Come Away With Me’.

Heller ikke denne gang har ROXY JULES begået et album, der lefler for lytteren. Det har aldrig været meningen med ROXY JULES’ musik. Der kræves noget og man skal have lyst til at blive udfordret men så er der bestemt også noget at komme efter.

ROXY JULES’ musik beskrives bedst som værende støvet, insisterende og be- skidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj, distortede guitarer samt Julie Runa’s indtagende vokal og tekster.

160,00 DKK inkl. moms

Yderligere information

Teksterne har en stor betydning i ROXY JULES’ univers og bevæger sig på al- bummet ROXY JULES IV mellem fiktive situationer og Julie Runa’s eget liv og tanker et liv fyldt med kontraster, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro, og dagen efter jagter vildskab og kaos i en rus af rastløshed. En stor fascina-tion for videnskab afspejler sig ligeledes på ROXY JULES IV, der også handler om alt fra interplanetariske støvpartikler, sorte huller og knogler der brækker til matematiske lige linjer, der fortsætter ud i evigheden. “Der er begyndt at snige sig flere og flere af de der sætninger, som tager udgangspunkt i ét eller andet videnskabeligt fænomen ind i mine tekster”, fortæller Runa, “både fordi det er noget, der interesserer mig, men også fordi jeg synes, at der opstår no- get helt særligt, når de der sætninger med rødder i det mere videnskabelige blander sig med de fortællinger, som bunder i mit eget liv og dét liv, der omgi- ver mig og alle de liv, jeg nogle gange forstiller mig, at nogen kunne leve. Det er som om, at alle sætningerne får en ekstra dimension, når de begynder at spejle sig i hinanden. Pludselig betyder de meget mere end det, der helt kon- kret står, og det er virkelig spændende, synes jeg”.

Støjrocken har fulgt Julie Runa lige siden de tidlige teenage år, hvor hun vokse- de op langt ude på landet i det nordligste Vestjylland, og stiftede bekendtskab med bands som PJ Harvey, Sonic Youth, My Bloody Valentine osv. bands, som altid har været en stor inspirationskilde, hvilket bestemt afspejler sig i ROXY JULES musik.

Vi håber, at Danmark vil tage ligeså godt imod fjerde album, som de har gjort med de forrige.

Kunder, der købte denne vare, købte også