Olesen-Olesen ‎– Indenlands Udenbys

Katalognummer:

Selskab:

I sensommeren 1996 tager Peter og jeg regionaltoget mod Kalundborg. Vi står af i Svebølle (”gå ikke over sporet, der kommer tog”), og her bliver vi hentet af producer Kim Hyttel. Kim har netop produceret det, der viser sig at blive Greenes sidste album ”Minor Sun”. I Svebølle indspiller vi over de næste par dage ny musik. Sangene ”Sommerferie Zimmerroom”, ”Alting Sker” og ”Indenlands Udenbys” præsenterer vi kort tid efter i skrabede versioner for Jim Q. Holm, tidl. ansat på Greenes pladeselskab Cloudland og min fodboldkammerat i F.C. Mono.

Jim er netop rekrutteret af Gyldendal til at give forlagets legendariske pladeselskab Exlibris en ny profil. Vi er lidt spændte på reaktionen og derfor lettede og glade, da Jim en uges tid senere vender tilbage med meldingen: Exlibris vil gerne signe os, finansiere og udgive vores kommende dansksprogede album!

Sådan lyder ordene fra Henrik Olesen, når han beskriver minderne omkring deres debutalbum Indenlands Udenbys fra 1997. Et album der af mange betragtes som et af Olesen-Olesens bedste, nu endelig ude på vinyl fra Wouldn't Waste Records.

Kunder, der købte denne vare, købte også