Metea - Tracks

Katalognummer:

Selskab:

Debutudgivelsen for københavnske Metea er en EP med elektronisk musik, som rummer stemninger til natten, gåture og dagdrømme på sofaen. Blandt pladens syv numre finder man både IDM, left-field hip-hop og slow house.

Debutpladen fra Metea, Tracks, har været flere år undervejs, og er resultatet af en søgen efter nye og anderledes elektroniske lyde og klange. Numrene på pladen afspejler denne søgen, som både rummer downtempo, støjpassager og ekstatiske momenter.

Pladen er desuden inspireret af hovedantagonisten fra den oprindelige Bladerunner film fra 1982, den jagtede androide Roy Batty, portrætteret af den hollandske skuespiller Rutger Hauer. Filmens tematisering af identitet mellem det kunstige og virkelige og Roys søgen efter liv og mening har været en vigtig inspiration. Det er blandt andet udfra disse referencer, at pladen får sin titelTracks – at søge og efterlade spor.

Der er netop udgivet en video til et af pladens numre ’Stay in Character’, som er filmet om natten i en skov ved Sejerø Bugt. I videoen er grafiske elementer projekteret op på en række træer, som changerer i takt til musikken.

100,00 DKK

Yderligere information

Kunder, der købte denne vare, købte også