Marie-Louise Munck - Moon Dogs

Katalognummer:

”Hun sætter sig stærkt igennem med en debut, der emmer af personlighed, vilje og mod”, skrev Information, da Marie-Louise solodebuterede med albummet The Birds Fly up.

Og det gør Marie-Louise Munck igen, på sit andet album som nu er på vej.

Processen og arbejdet med sangen og det kommende album, har krævet tid og tålmodighed, da Marie-Louise og medproducer Troels Bech har afprøvet ideer, indspillet og mixet, af flere omgange, for at nå frem til det endelige lydbillede for hendes sange.

”Min intention har været, at behandle de meget dramatiske fortællinger på en så afdæmpet måde som muligt, ved at sætte dem i scene i lydlandskaber, der inviterer til væren og nyorientering”, forklarer Marie-Louise.

Yderligere information

Moon Dogs har kærlighedsforholdet som omdrejningspunkt, men det er en klar pointe, at det der udveksles mellem de elskende, i ligeså høj grad er en indre dialog. Det er et centralt greb i Marie-Louise Muncks tekstskrivning, at du og jeg, er positioner hvorfra noget kan ytres og undesøges, fremfor faste identiteter.

Det musikalske og poetiske landskab, hun og Troels Bech bygger op, kalder på fordybel-se. De to har arrangeret og produceret albummet og løbende inviteret musikere til at spille med: Nils Gröndahl (violin), Simon Toldam (klaver), Stephan Sieben (guitar), Henriette Løvdal (cello og tværfløjte), Moogie Johnson (guitar og omnichord), Jedrzej Lagodzinski (sax) og ikke mindst 3 af landets bedste trommerslagere: Oliver L. B. Laumann, Jakob Høyer og Kresten Osgood.