Lise Westzynthius - JA

Katalognummer:

Selskab:

Albummet 'JA' er kulminationen på en syv år lang indre rejse for Lise Westzynthius. En rejse fuld af eksperimenter i en søgen efter det autentiske liv. Her har hun via shamanisme og brug af indianernes bevidsthedsudvidende plantemedicin Ayahuasca, spirituelle ceremonier, en uddannelse til tantrabehandler, regression til tidligere liv og meget andet begivet sig ud i et intensivt arbejde for at udvide sin sjæl og sin sangskrivning – og hun har sjovt nok, via alle disse space trips, fundet ind til en stærk jordbundethed og lykke. Denne transformation beskriver Westzynthius på et direkte hverdagsdansk i sangene på 'JA'.

LP incl. 8 siders booklet

Yderligere information

Med 'JA' demonstrerer Lise Westzynthius en stor grundro, glæde og varme – men på vanlig Westzynthiusk manér giver hun også plads til kroppen, vreden, sorgen og humoren. Albummet rummer ti enkle, store sange om dét at være menneske i en ofte skør verden. Sange der tør stille eksistentielle spørgsmål: Hvem er DU egentlig? Hvor vil du hen? Og tillader du den bevægelse? 'JA' er et album, hvor kontrasterne er overalt – for sådan er livet nu engang.

'LAURA PALMER' er ét af to numre på albummet, hvor Lise Westzynthius samarbejder med den prisbelønnede forfatter og dramatiker Bjørn Rasmussen. De to synger duet på 'LAURA PALMER', der er navngivet efter den myrdede homecoming queen, hvis mystiske død er omdrejningspunktet i David Lynch og Mark Frosts ikoniske kultserie 'TWIN PEAKS'. 

Lise Westzynthius fortæller om 'LAURA PALMER':

»Sangen er skrevet sammen med Bjørn Rasmussen, som boede hos mig en uges tid i julen. I stedet for at holde jul jammede vi. 'LAURA PALMER' er spillet frem, og jeg blev slået af det store nærvær i Bjørns stemme. Vi har ikke skrevet et ord selv. Versene er sakset fra 'LAURA PALMERS HEMMELIGE DAGBOG', som David Lynchs datter Jennifer Lynch "fandt" – og omkvædene er fra en uforlignelig scene i filmen 'TWIN PEAKS – FIRE WALK WITH ME'«.

Kunder, der købte denne vare, købte også