Laid Back - Healing Feeling

Katalognummer:

Selskab:

Med et svimlende pladesalg i multimillionklassen og uopslidelige klassikere som ‘Sunshine Reggae’, ‘White Horse’ og ‘Bakerman’ på samvittigheden, kan Laid Back i år fejre 40 års frugtbart samarbejde. Men den stilskabende danske popduo ser dog hellere fremad end tilbage, hvilket betyder, at de 3. maj er klar med deres spritnye album ‘Healing Feeling’. 

Det nye album er vanen tro kommet til verden i Laid Backs eget studie på Vesterbro i København, hvor duoen, der udgøres af makkerparret John Guldberg og Tim Stahl, har haft deres faste base lige siden karrierens spæde begyndelse.  

Udspillet byder på årgangs-Laid Back. Albummet er præget af et chilletog vuggende lydbillede. Grundstemningen i de 11 sange på ‘Healing Feeling’ er drømmende, tilbagelænet og generelt spækket med sommerlige goodvibes.Det erstilfuld og iørefaldende elektronisk pop med hyppige strejf af reggae og klubmusik. Sådan som kun Laid Back kan skære den!

Yderligere information

Ved uddelingen af musikkritikernes pris, Steppeulven, blev Laid Back tidligere i år hædret med pionerprisen for deres lange virke. Og er der nogen, som har gjort sig fortjente til prædikatet “pionerer” på den danske musikscene, så er det makkerparret John Guldberg og Tim Stahl! Deres elektroniske pop har været banebrydende - både i national og international forstand. Gennem årene har Laid Back været inspirationskilde for en række af de største navne på den internationale musikscene - duoens sange er samplet af sværvægtere som Justin Timberlake, The Black Eyed Peas og Snoop Dogg.

I kølvandet på udgivelsen af ‘Healing Feeling’ markerer Laid Back jubilæet med en række koncerter rundt om i landet hen over året. Her vil duoen præsentere udvalgte højdepunkter fra hele deres 40 år lange karriere.  

Trackliste ’Healing Feeling’

1. Give It Free

2. Keep On Loving

3. Love Is A Flower

4. Walk With The Dreamers

5. Healing Feeling

6. Enjoy The Vibes

7. Number One

8. Next Life

9. Deep Inside Your Mind

10. I’m The Shy Guy

11. House Of The Rising Sun (eksklusivt bonus track på streaming og CD)

Kunder, der købte denne vare, købte også