Kogekunst - Sexede

Katalognummer:

Selskab:

Kogekunst leder umiddelbart tankerne hen på gastronomi og finere madlavning. Det har bandet Kogekunst dog tænkt sig at lave om på. Kogekunst er en aalborgensisk duo bestående af Oskar Krusell Sørensen og Simon Wetterstrøm Mariegaard. Kogekusnt er af kritikkere blevet kaldt ukuelig legelystne og et musikalsk møde mellem Ghandi og Gaddafi.

"Man kastes konstant mellem det pleasende og det udfordrende, i en balance, hvor kedsomheden aldrig indtræffer. Tværtimod!"
Gaffa - 5 stjerner

Yderligere information

Musikoraklet Jan Sneum er en af dem der i flere år har haft et godt øje til Kogekunst.

Kogekunst  skriver fængende og simpel popmusik, og ønsker at vise nye måder at forene stiltræk og udtryk. På SEXEDE søger de at bryde grænser for moderne popmusik og når duoen åbner for sluserne, orkestrerer de et udsyret harmonikasammenstød mellem messende mantraer, elektriske udspasninger og skamløs sukker-pop.

Kort sagt: Kogekunst gør alt, hvad der står i deres magt for ikke at dø nysgerrige.

Bag navnet Musikkens Beskyttelse står et kollektiv af musikeuntusiaster, der arbejder for at udbrede dansk, alternativ musik. Musikkens Beskyttelses ambition er at støtte undergrundsmusik og gøre det tilgængeligt for et bredere publikum.

Bag Musikkens Beskyttelse står brødrene Markus Eg Schwarz-Nielsen og Peter Schwarz-Nielsen, Christopher Jon Andersen og Sigurd Djurhuus.
Sammen har de tre førstnævnte på CPH:DOX i 2017 præmiere på dokumentarfilmen ”Spectator Records – Up In Smoke”, som handler om det danske kultlabel Spectator Records, der udgav unik dansk jazz og syremusik – og hvis studie på mustisk vis gik op i røg en sommerdag i 1972.

Markus har arbejdet på små labels som Levitation Records og Orpheus Records og for at understøtte ny dansk psychrock. Sigurd Djurhuus har i en årrække arbejdet med musikproduktion og udgivet plad- er på en lang række labels.

Kunder, der købte denne vare, købte også