Dør Nr. 13 - Verden I Flammer

Katalognummer:

Selskab:

Fra krigere uden våben til pyromaner med en sag. Dør Nr. 13 er klar med deres længeventede debutalbum, ‘Verden I Flammer’.
Efter udgivelsen af EPen, ‘Krigere Uden Vaaben’ fra 2017, gik det stærkt for DØR NR. 13, men i efteråret sagde bandet stop og trak stikket for at hellige sig arbejdet med deres debutalbum. Nu er Dør Nr. 13 klar med ‘Verden I Flammer’, der udkommer den 21. september.

Yderligere information

Albummet er både en snerrende samtidsdiagnose, og et samlende mantra over den personlige frigørelse. Teksterne kredser om den kamp, vi kæmper i det daglige liv. Som på ‘Gespenst’, der italesætter “alt det lort vi allesammen har været igennem og slæber rundt på, men aldrig rigtigt snakker om”. Albummet er dog også en livsbekræftende plade, på jagt efter håb, som på Vilde Læber, der handler om at se lyset i et andet menneske. 
Mest af alt er ‘Verden I Flammer’ en ærlig plade, der ser sine lyttere direkte i øjnene. Som bandet selv siger: “Det er blod, sved og tårer. Hjertet udenpå tøjet. Fuld skrue. Lige ud af posen. Ikke et eller andet fake pis. Vi gør det her, fordi vi mener det”.

Kunder, der købte denne vare, købte også