Days of May - Casual Destruction

Katalognummer:

Selskab:

Day of May, da Andy Cato fra Groove Armada gik ind til en jam-session i byen Auch, Sydvest-Frankrig. Det lokale band på 3, der havde spillet sammen i 15 år, blev 4 og arbejdet begyndte på et udvalg af sange, som Cato havde båret rundt i hovedet i et stykke tid.

De første optrædener blev offentliggjort ved at lægge lyriske ark rundt i byen. Musikens politiske budskab genklang. Bandets indendørs og udendørs sammenkomster om aftenen over hele landet blev regelmæssige.

I hele denne tid mødte bandet sig i et lille rum udstyret med guitarer, forstærkere, en gammel Jupiter-synth, et klaver og en 8-sporsbåndoptager. Sådan kom Casual Destruction til live og bandet Days of May blev født.

Andy Cato er måske bedst kendt for sit samarbejde med Tom Findlay i den elektroniske duo Groove Armada, som de dannede sammen i 1996. Måske ikke så almindeligt kendt er det faktum, at Cato efter at have været på tour i mange år i 2008 flyttede til Sydvest Frankrig, hvor han siden 2013 har været alternativ landmand på fuld tid. Gården leverer brød og oksekød til lokale skoler og butikker og tiltrækker besøgende fra hele verden, der er interesseret i nye landbrugsmetoder.

Denne politiske tilgang til liv og livsstil er også kernen i det nye album. Cato's vokaldebut bringer ham og hans bandkammerater ind i en helt ny del af musikscenen.

Kunder, der købte denne vare, købte også