Dans & Lær - Flere Fugle

Katalognummer:

Selskab:

Dans & Lær høstede stor opmærksomhed og flotte anmeldelser, da de lancerede deres unikke blanding af fuglekvidder og elektroniske danserytmer på debutalbummet ”Havens Fugle” i 2010.

104,00 DKK

Yderligere information

Siden da har bandet udviklet et medrivende liveshow, som får selv de mest genstridige fødder til at danse med, og krydret omverdenen med originale events som at hænge LP’er op til gratis plukning fra træer og den meget omtalte uglekalender, som kastede et distinkt Dans & Lær-skin over december måned i 2011.

I tidsrummet fra den første plade ”Havens Fugle” til den nye ”Flere Fugle” er Dans & Lær gået hen og blevet et vaskeægte band. Debutpladen blev skabt af frontmand Bjarke Søballe Andersen alene over adskillige år, mens den nye kreation er blevet til i fællesskab i et noget mere kompakt tidsrum. Dans & Lær drog i efteråret 2011 til Sverige, hvor de i vennerne The William Blakes’ ombyggede ødegård i løbet af en intens og højproduktiv uge skabte fundamentet til det nye album. Hjemme i København har de efterfølgende klippet, klistret, udbygget og trimmet de nye kompositioner.

Resultatet er blevet en strittende elektronisk påfugl med utallige inspirationer og referencer. På ”Flere Fugle” trækkes der linjer til så forskellige kunstnere som Brian Eno, Paul Simon, Kraftwerk, Rocazino, Chemical Brothers og VM- holdet fra 1986!

Kunder, der købte denne vare, købte også