Astronaut - Silence One

Katalognummer:

Selskab:

Silence One er kulminationen på to års arbejde tilbragt i studier rundt omkring i verden og en frigørelse af visionen om et debutalbum fra hjertet. Fem unge musikere, der er stilsikre i deres  lyd og stålsatte i deres karakter, som har til mål at infiltrere musikscenen med mørke og romantiske toner, og drage lytteren ind i et univers der emmer af 70’er pop. Ud af Aarhus’ jyske muld og en uhåndgribelig galaktisk tåge har bandet ASTRONAUT rejst sig. 

En rytmisk eksplosion fandt sted da de fem musikere; Martin, Emil, Anders, Jonas og Tobias krydsede veje på musikkonservatoriet i Aarhus. Det var her bandet ASTRONAUT opstod. Martin, Emil og Anders har kendt hinanden siden de tidlige teenageår og mødte først Jonas og Tobias på konservatoriets snørklede gange.  

”Et rumskib på LSD” sådan beskriver forsanger Martin Zeppelin den form der blev til bandet ASTRONAUT. Et rumskib der drager lytteren og beskueren med ud i de galaktiske tåger, hvor en ukendt og kosmisk verden udfolder sig. Det kan måske virke som en lidt uhåndgribelig beskrivelse af et band, men det er for ASTRONAUT også helt okay. 

ASTRONAUT udspringer af de græske ord ástron og nautes, der tilsammen betyder stjernesejler, og virkede derfor som det rette navn for det unge band, der til trods for deres Århusianske ydmyghed har en flamboyant og selvsikker udstråling, der er svær at ignorere.

Kunder, der købte denne vare, købte også