Alkymist - Sanctuary

Nyhed

Det danske progressive doom metal-orkester ALKYMIST bevæger sig ind i tomrummet mellem himmel og helvede med deres nye al-bum ‘Sanctuary’, ude 1. maj 2020 på Indisciplinarian. Kun halvandet år efter deres roste selvbetitlede debutalbum tager ALKYMIST end-nu engang på en rejse, der bringer dig hinsides denne verden og ind i bandets sære og knusende tunge domæne og dets brutale, men også smukke og storslåede lydlandskaber.

ALKYMIST er siden 2016 gået egne veje og konstant udfordret de her-skende forestillinger om tung musik med en dynamisk, nuanceret og progressiv doom metal. 'Sanctuary’s seks numre og to lydcollager af sammenlagt 43 minutters varighed lever fuldt op til bandets eklektiske vision. Ligesom bandets første album er også den nye samling sange indspillet og mixet af Lasse Ballade (Orm, Slægt, Solbrud mv.), og art-worket er udført af Anders Kidmose.

More details

- +

Pladeselskab: INDISCIPLINARIAN

 
Mere Info

‘Sanctuary’ omfavner alle doom metallens massive karakteristika i samspil med den eventyrlystne ånd fra klassisk musik og 70’ernes pro-gressive rock indeholdt i bandets distinkte musikalske mikstur. ALKY-MISTs tilgang til musikken er befriet fra trivialiteter og begrænsnin-ger, hvilket resulterer i en moderne fortolkning af doom metallen med intense lag af lyd og instrumentering, melodisk og kompositorisk pro-gression og fængslende lyrik.

På Sanctuary byder ALKYMIST lytteren på en fordybende, åndelig og transcendental rejse. Tematisk forholder albummet sig til metafysisk undren, selvransagelse, flugt fra tanke og logik og ultimativt en søgen efter sjælelig og legemlig udfrielse...

“Sanctuary er en livs-odyssé. En manøvreren blandt dæmoner og engle. Ud-sprunget fra det mørke svøb og ind i en tåge af lys. Midt imellem det uendelige himmelhvælv og det vældige, ensomme hav. Frygtløs, ivrig og endnu ikke tynget af smertefulde byrder og sorg, men derimod fuld af undren, begær og stræben. Forført af åndernes kald begynder en søgende færden... en søgen efter svar. Skuende ud over stjernehimlen, som om alverdens svar svævede rundt i det uendelige univers."

Menu

Settings